Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Αυλαία στην Παραμυθιά με ρεκόρ για την "Εθνικότητα μου το χρώμα του Ανέμου"

Η αυλαία έπεσε για το “Εθνικότητά μου, το χρώμα του ανέμου.

Ξεκινώντας από το Ergo Festival στην Αθήνα στις αρχές του Ιουνίου και τελειώνοντας αρχές Νοεμβρίου στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας,το "Εθνικότητα Μου Το Χρωμα Του Ανεμου" έσπασε κάθε ρεκόρ στην ιστορια του εργαστηρίου μας δίνοντας 17 παραστάσεις σε διάφορα μέρη.

Το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου "Θεατροφρενεια" βρέθηκε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου,έχοντας την τιμή να φιλοξενηθεί και να συμμετάσχει στον "Θεατρικό Νοέμβρη" που διοργανώνει το θεατρικό εργαστήρι ΘεαΤο,το οποίο συμπληρώνει 20 χρονιάς δράσης,με την παράσταση "Εθνικοτητα Μου Το Χρώμα Του Ανέμου".




Οι Θεατροφρενείς δε θα μπορούσαν να μη δώσουν και το παρόν στο μνημείο των 49 εκτελεσμένων Προκριτων απο τους ναζι. Η καταρρακτώδης βροχή που υπηρχε εκεινη τη στιγμη οχι μονο δεν τους εμπόδισε αλλα τους έδωσε δυναμη να σταθούμε με σεβασμό μπροστα στο μνημείο και τις φωτογραφιες των θυμάτων, φέρνοντας στο μυαλο τους Διστομιτες προγόνους που χάθηκαν απο τη μανία των ναζι.



Επισυνάπτοντας την  αναφορά στην ομάδα μας, από το επίσημο status της θεατρικής ομάδας της Παραμυθιάς στο facebook θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τη ζεστή τους φιλοξενία. Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να σας την ανταποδώσουμε σύντομα.


Οι Θεατροφρενείς όμως δε σταματάνε, σε ένα μήνα περίπου η καινούργια θεατρική παράσταση θα είναι έτοιμη να ανέβει, υπομονή λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου